ACMO Accountants + Belastingadviseurs

Vacature assistent-accountant

ACMO Accountants + Belastingadviseurs is op zoek naar een assistent accountant.

Wij zoeken iemand met een afgeronde opleiding op administratief gebied (minimaal mbo) met enige jaren relevante werkervaring in de accountancy of een afgeronde economische hbo-opleiding. Gevoel voor cijfers en een analytisch vermogen is vanzelfsprekend, maar ook plezier in het vak, interesse voor het MKB, een dienstverlenende instelling, goede sociale eigenschappen en affiniteit met automatisering zijn van belang.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen (met name BV’s) en tussentijdse rapportages, het verwerken van financiële administraties, het verzorgen van diverse soorten belastingaangiften, alsmede het assisteren bij het inrichten en optimaliseren van digitale financiële administraties.

Wat wij bieden is een veelzijdige functie met afwisselende werkzaamheden voor een zeer ruim aantal verschillende klanten. Een salaris conform opleiding en werkervaring en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en opleidingen.

Het aantal uren is in onderling overleg vast te stellen tussen 16 en 40 uur per week.

Voor nadere inlichtingen kun je bellen met D. (Derk) Buter AA RB of H.W. (Rik) van Warven AA op telefoonnummer 038 – 333 333 3 of bezoek je onze website www.acmo.com

Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag uiterlijk 20 november aanstaande je CV met een korte motivatie via email op: info@acmo.com