ACMO Accountants + Belastingadviseurs

Medewerkers

 • Harry Mooibroek

  Heeft tientallen jaren ervaring op alle terreinen van het vak van de accountancy. Zijn aangedragen oplossingen zijn creatief en doelgericht. Harry is op afroep beschikbaar.
  AdviseurH.J. Mooibroek
 • Derk Buter

  Combineert zijn creativiteit als belastingadviseur met zijn analytische blik als accountant. Betrouwbaar en integer. Houdt van tuinieren en reizen naar onbekende bestemmingen.
  Accountant en Federatie BelastingadviseurD. Buter AA RB
 • Barry Mooibroek

  Heeft affiniteit met automatisering en advisering. Is dienstbaar en loyaal en houdt (naast zijn werk) van ICT, socialising, bordspelen en groepssporten.
  Accountant en Register Adviseur BedrijfsopvolgingB.H.J. Mooibroek AA RAB
 • Herma Mooibroek-Rots

  Is dienstbaar aan het accountantskantoor. Naast haar werk is zij gezinsmanager, verricht ze vrijwilligerswerk en houdt zij van lezen. Herma is op afroep beschikbaar.
  Receptioniste en secretaresseH. Mooibroek-Rots
 • Jessica Smit-Post

  Het werken met cijfers geeft haar altijd veel plezier. Is een teamspeler. Naast het werk mag ze graag sporten.
  Assistent-accountantJ.W.M. Smit-Post
 • Herman Mooibroek

  Draagt naast zijn studie Accountancy flexibel bij aan het accountantskantoor. Werkt zelfstandig en streeft naar een analytische werkwijze. In zijn vrije tijd heeft hij interesse in ICT.
  Assistent-accountantH.A. Mooibroek
ACMO Accountants + Belastingadviseurs is altijd op zoek naar gedreven medewerkers. Regelmatig signaleren wij vacatures en zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons kantoor of voor onze klanten. U kunt uw sollicitatie met CV schriftelijk naar ons zenden.