ACMO Accountants + Belastingadviseurs

ICT automatisering

ICT betekent Informatie en Communicatie Technologie. Dat is het vakgebied hoe je met computers informatie kunt beheren, ook wel informatica of automatisering genoemd. De automatisering is voor bedrijven cruciaal geworden. Hoe bestelt, betaalt, factureert u en houdt u de betalingstermijn van uw debiteuren in de gaten? Dankzij nuttige programma’s kunt u veel doelmatiger functioneren. Ook kunt u sneller inspelen door tijdige en meer relevante stuurinformatie.

Dat herkennen wij ook in ons vak. Het verwerken van informatie is een belangrijk onderdeel van ons werk. Het is voor u niet zo belangrijk om te weten welke software wij gebruiken, maar wij garanderen u dat we de door ons gebruikte applicaties periodiek beoordelen en kiezen voor het beste wat in de markt beschikbaar is. Dit komt al onze klanten ten goede.

Wat wel belangrijk voor u is, is dat wij ervaring hebben met veel applicaties. Boekhoudpakketten hebben vaak dezelfde opbouw en begrippen waardoor we een pakket snel begrijpen. Daarnaast kennen ze een uniforme wijze van exporteren van de gegevens: de auditfile. Wij kunnen dat bestand inlezen in onze software, waardoor de gegevens efficiënt worden uitgewisseld. Door het maken van de auditfile voldoet u  ook aan de bewaarplicht van de Belastingdienst.

Wij maken geen winst op de verkoop van software. Daarom kunnen wij u hier objectief over informeren.