ACMO Accountants + Belastingadviseurs

Organisatie advies

Vanwege de grote hoeveelheid kennis over de administratieve organisatie en controlemiddelen kunnen onze accountants u goed van dienst zijn als het gaat om adviezen omtrent uw organisatie. Bij het opzetten en inrichten van uw administratie en een managementinformatiesysteem, de keuze van een softwarepakket en de opzet van uw administratieve organisatie; dat is ons vakgebied.

Bent u ‘in control’?

De beheersing van uw organisatie is een vak apart. Soms kunnen processen nog meer efficiënt of effectief geregeld worden. Misschien maakt uw administratie nog steeds kopieën voor uw projectadministratie en hoeft dit allang niet meer. Accountants bezitten een scala aan middelen om de doublures uit de processen te halen of kunnen we bevestigen dat activiteiten niet zonder reden worden uitgevoerd.

Niet alleen interne factoren zijn bepalend voor het managen van uw onderneming, maar ook externe factoren zijn relevant.
Uw omgeving is dynamisch. Wijzigingen van buitenaf nopen tot wijziging in de bedrijfsvoering. Een groeiende of een inkrimpende markt kunnen bijvoorbeeld resulteren in andere product / markt keuzes, ook wel PM-combinaties genoemd. Nog een voorbeeld die uw keuzes als ondernemingsleiding beïnvloeden is de levenscyclus van het product of uw bedrijf.

Beschouw ons als uw sparringspartner.