ACMO Accountants + Belastingadviseurs

Vacature administratief medewerker

ACMO Accountants + Belastingadviseurs is op zoek naar een administratief medewerker c.q. assistent accountant.

Wij zoeken iemand met minimaal een (bijna) afgeronde opleiding op administratief gebied (mbo/hbo) en liefst enige jaren administratieve ervaring. Gevoel voor cijfers en een analytisch vermogen is vanzelfsprekend, maar ook plezier in het vak, goede sociale eigenschappen en affiniteit met automatisering zijn van belang.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken en nalopen van financiële administraties, het verzorgen van aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting, alsmede (op basis van ervaring en kunde) het samenstellen van jaarrekeningen en alle daarbij voorkomende werkzaamheden.

Wat wij bieden is een veelzijdige functie met afwisselende werkzaamheden voor een zeer ruim aantal verschillende klanten. Een salaris conform opleiding en werkervaring en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en opleidingen.

Het aantal uren is in onderling overleg vast te stellen maar bij voorkeur minimaal 16-24 uur per week.

Voor nadere inlichtingen kun je bellen met D. (Derk) Buter AA RB of H.W. (Rik) van Warven AA op telefoonnummer 038 – 333 333 3 of bezoek je onze website www.acmo.com

Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag uiterlijk 9 december aanstaande je CV met een korte motivatie via email op: info@acmo.com