ACMO Accountants + Belastingadviseurs

Geschiedenis

Harry Mooibroek was als oprichter in 1987 nauw betrokken bij de onderneming. Deze pionier zag al vroeg het belang van automatisering in. Mede daarom heeft ons kantoor altijd voorop gestaan in de automatisering met als doel werkverbetering en het behalen van efficiency.

Vanaf 1999 is Derk Buter AA RB bij het kantoor werkzaam en vanaf 2003 lid van de maatschap. Zijn expertise ligt op gebied van belastingen en alles wat daarbij komt kijken.

Vanaf 1998 tot en met 2020 was Barry Mooibroek betrokken bij het kantoor, waarvan de jaren vanaf 2007 als lid van de maatschap. In 2021 heeft Rik van Warven AA RB zijn aandeel in het kantoor en de maatschap overgenomen.

Allen hebben ze uitgebreide werkervaring opgedaan bij andere accountantskantoren, waarbij een ieder zijn eigen specialisme heeft ontwikkeld.

Al snel na de oprichting in IJsselmuiden vond het kantoor zijn plek in een nostalgisch pand aan de IJsselkade te Kampen. In 2004 hebben wij een geheel nieuw kantoorpand betrokken op een A-locatie in Kampen, aan de Europa-allee. Dit pand, met de naam Euro-Staete, is duurzaam gebouwd, energiezuinig en gelijkvloers.

Zo is in verloop van de tijd het kantoor uitgegroeid tot een accountantskantoor met een brede dienstverlening en een groot netwerk.