ACMO Accountants + Belastingadviseurs

Geschiedenis

Harry Mooibroek is als oprichter van de onderneming in 1987 nauw betrokken bij de onderneming. Deze pionier zag al vroeg het belang van automatisering in. Mede daarom heeft ons kantoor altijd voorop gestaan in de automatisering met als doel werkverbetering en het behalen van efficiency. Zijn senioriteit is onbetwist en heeft al menige kwestie opgelost.

Vanaf 1999 is Derk Buter AA RB bij het kantoor werkzaam en vanaf 2003 lid van de maatschap. Zijn expertise ligt op gebied van belastingen en alles wat daarbij komt kijken.

Vanaf 1998 bij het kantoor is Barry Mooibroek AA RAB en lid van de maatschap sinds 2007. Hij heeft veel affiniteit met automatisering en advisering, niet alleen fiscaal en bedrijfseconomisch maar in het bijzonder bij bedrijfsoverdrachten.

Allen hebben ze uitgebreide werkervaring opgedaan bij andere accountantskantoren, waarbij een ieder zijn eigen specialisme heeft ontwikkeld.

Al snel na de oprichting in IJsselmuiden vond het kantoor zijn plek in een nostalgisch pand aan de IJsselkade te Kampen. In 2004 hebben wij een geheel nieuw kantoorpand betrokken op een A-locatie in Kampen, aan de Europa-allee. Dit pand, met de naam Euro-Staete, is duurzaam gebouwd, energiezuinig en gelijkvloers.

Zo is in verloop van de tijd het administratiekantoor, waar voornamelijk boekhoudingen werden verwerkt, uitgegroeid tot een accountantskantoor met een brede dienstverlening en een groot netwerk.

De geuzennaam van een accountant is “boekhouder”